Leer een taal klassikaal bij Volksuniversiteit Oss

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Een taal leer je bij Volksuniversiteit Oss klassikaal in kleine groepen, van vijf tot maximaal twaalf cursisten. Hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht van de docent. Je leert een taal sneller goed spreken en schrijven. De taalcursussen worden door zeer ervaren (native speaker) docenten gegeven.

Met een cursusaanbod van zestien verschillende talen is Volksuniversiteit Oss de grootste taalopleider in de regio. De taalcursussen worden gegeven in Oss, Berghem en Uden. Eén keer per week heb je anderhalf uur les, je kunt kiezen voor lessen overdag of in de avond. Wil je een taal sneller leren dan is er ook de mogleijkheid om een intensieve cursus te volgen. Tijdens deze intensieve taalcursus wordt er meer lesstof behandeld dan bij de reguliere taalcursussen.

Aandacht voor hygiëne
Men kan met een gerust gevoel de klassikale cursussen volgen bij Volksuniversiteit Oss. Op alle leslocaties is er voldoende ruimte beschikbaar zodat de anderhalve meter tot elkaar kan worden gewaarborgd. De luchtcirculatie is voldoende en in de lokalen worden de tafels en stoelen gedesinfecteerd.

Livestream van de taalles
Indien je als cursist niet in de gelegenheid bent om naar de les te komen vanwege corona dan is er bij veel docenten de mogelijkheid om de les via livestream te volgen. Zo raak je niet achterop met de lesstof en blijf je ook verbonden met de groep.

Meer informatie of inschrijven
Kijk voor het volledige cursusaanbod van Volksuniversiteit Oss op www.volksuniversiteitoss.nl. Heb je vragen? Neem contact op via 0412-638060 of info@volksuniversiteitoss.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties