Leer de Nederlandse taal bij Volksuniversiteit Oss

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Spreek je al redelijk Nederlands? Of ken je iemand die Nederlands wil leren? In maart starten diverse cursussen Nederlands van beginners tot gevorderd niveau bij Volksuniversiteit Oss. Ook is het altijd mogelijk in te stromen bij een reeds gestarte cursus.

Groepslessen
Er wordt gewerkt in kleine groepen van 5 tot maximaal 8 cursisten. De docent geeft iedere cursist persoonlijke aandacht. Alle lessen worden gegeven vanuit een werkboek en alle cursisten krijgen huiswerk mee van de docent. De cursussen worden aangeboden in Oss én Uden.

Vanwege Covid-19 maatregelen zullen de cursussen online starten en klassikaal verder gaan zodra dit mogelijk is.

Gratis intake
Spreek je de Nederlandse taal al een beetje en heb je vragen over jouw niveau? Neem dan contact op met Volksuniversiteit Oss voor een gratis telefonische intake met één van de docenten. Zo weet je welk level het beste bij jou past.

Privélessen - klassikaal
Graag 1-op-1 les of les samen met jouw partner? Dat kan bij Volksuniversiteit Oss klassikaal! Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. De privéles bestaat uit 15 lessen van één uur volgens een vast lesprogramma. De lesdag en tijdstip kunnen in overleg worden bepaald. Na het volgen van de privélessen is het mogelijk om bij een volgende level over te stappen naar de groepslessen.

Kijk voor het volledige programma op www.volksuniversiteitoss.nl of voor meer informatie bel naar 0412-638060. Is een cursus al gestart, geen probleem je kunt altijd nog instromen.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties