Lange-afstandswandeling bij Natuurcentrum De Maashorst

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Vanaf natuurcentrum De Maashorst in Nistelrode start zondag 18 februari om 9 uur een lange-afstandswandeling. Onder beleiding van IVN natuurgidsen wordt een tocht gemaakt van ongeveer vijftien kilometer. Er wordt gewandeld door de vier Maashorstgemeenten waar volop nieuwe ontwikkelingen te zien zijn. De gidsen kunnen er van alles over vertellen.

De Maashorst is volop in beweging en er wordt tijdens deze lange wandeling aan diverse aspecten aandacht besteed. Of het nu over het urnenveld of over de natuurbegraaf plaats gaat, heide of wisenten, vele onderwerpen en gebieden kruisen het pad van de wandelaars. Het is heerlijk om er in de winter op uit te gaan en de gidsen hebben een boeiende tocht uitgezet. Onderweg wordt gepauzeerd en is er gelegenheid het zelf meegebrachte lunchpakket te nuttigen.

Reserveren
Trek stevige wandelschoenen aan en neem een lunchpakket mee voor onderweg. De wandeling duurt ongeveer vijf uur. De kosten bedragen euro 2,50 voor kinderen en 3,50 euro voor volwassenen. Het is verplicht om van tevoren deelname voor deze activiteit te reserveren. Dit kan aan de infobalie van het natuurcentrum of op www.natuurcentrumdemaashorst.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties