Kom naar Hulliewien als je durft

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

UDEN - Bij Hullie in Uden hebben ze dit jaar de najaarsvakantie omgedoopt tot Hullieween Herfstvakantie. In deze periode wordt heel Hullie omgetoverd in een magische kindvriendelijke Hullieween-sfeer, met diverse activiteiten voor groot en klein. Een overvol programma met voor ieder wat wils. Op sommige dagen is er een spannende speurtocht, waarmee een gratis kinderfeest voor acht kinderen te winnen valt.

Op de laatste zondag, 21 oktober, is er op Hullie podium live muziek te horen. Dit jaar is dit The Pianoman Sander Bekkers. En wat te denken van Hulliewien schmink- en verkleedpartij. Kinderen worden geschminkt, mogen een Hulliewien-pak aantrekken, waarna een fotoshoot plaatsvindt. Op deze manier krijg je superleuke foto's, die via Facebook gedownload kunnen worden. Op sommige dagen mogen kinderen samen met dansinstructrice Janie van de Ven van JAVD Dance een Hulliewien danswerkwinkel bijwonen en wat ze geleerd hebben mogen ze laten zien op Hullie podium.

Verder heeft Hullie haar menukaart gewijzigd. Er zijn heerlijke nieuwe gerechten verkrijgbaar. Dit combinerend met Hullie vernieuwde speciaal bierkaart en Hullie nieuwe wijnen, zorgt ervoor dat ook de volwassenen heerlijk kunnen genieten. Hullie is dagelijks geopend van vrijdag 12 tot en met zondag 21 oktober van 10 tot 19 uur. Op de zondagen zelfs tot 20 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties