KNVB Schoolvoetbaltoernooi in carnavalsvakantie

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Het jaarlijkse Schoolvoetbaltoernooi van het Sport Expertise Centrum in Oss wordt donderdag 7 en vrijdag 8 maart gehouden. Het toernooi geldt als lokale voorronde van het landelijke KNVB Schoolvoetbaltoernooi. Kinderen uit groep 5 en 6 (donderdag) en groep 7 en 8 (vrijdag) kunnen zich als team inschrijven. Op beide dagen wordt zowel een jongens- als een meidentoernooi gespeeld op de velden van Talentencampus Oss.

De officiële spelregels van de KNVB worden tijdens deze lokale voorronde toegepast. De wedstrijden van groep 5 en 6 worden gespeeld op een kwart veld met teams van zes spelers. Op de vrijdag spelen de teams van groep 7 en 8 op een half veld, waarbij de teams bestaan uit acht spelers. Inschrijven voor het toernooi kan via www.sport-expertise-centrum.nl/product-categorie/evenementen en is mogelijk tot en met 24 februari.

De kantine van sv TOP is tijdens het toernooi geopend. Ook wordt aan de niet-deelnemende broertjes en zusjes gedacht. Op de Talentencampus is op beide dagen een breed programma met side-events. Er worden diverse soorten clinics aangeboden.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties