Bekijk culthit The Big Lebowski op het grote scherm

Kinepolis trakteert op gratis bier tijdens Dude Day

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - De wereldberoemde cultfilm The Big Lebowski bestaat 20 jaar en keert op The Dude Day (maandag 14 mei) terug in de Nederlandse bioscopen. Verzamel je vrienden voor de Kinepolis Bier, Burgers & Blockbuster-avond en geniet van verse hamburgers en ijskoud bier voor 1 euro per stuk. Kom je -net als The Dude- in je badjas, dan krijg je een gratis biertje om te proosten op zijn verjaardag. Ook maak je kans op een gloednieuwe Kinepolis-badjas.

The Big Lebowski is een echte filmklassieker van Academy Award-winnende filmmakers Joel en Ethan Coen. In de film wordt Jeffrey ‘The Dude’ Lebowski (Jeff Bridges) aangezien voor een oude rijke man met dezelfde naam en komt daardoor met zijn bowlingvrienden terecht in een wereld vol mysterie en misdaad. De uit de hand gelopen situatie zorgt voor humoristische scènes en spetterende beelden.

Hamburgers en badjas
Kom je -net als The Dude- in je badjas, dan krijg je niet alleen een gratis biertje om te proosten op zijn verjaardag. Je maakt tevens kans op een gloednieuwe Kinepolis-badjas. De rest van de avond kost bier slechts 1 euro per stuk, net als de hamburgers.
Dude Day is maandag 14 meij bij onder meer Kinepolis in Oss. Het event start om 19.30 uur, de film draait vanaf 20 uur en duurt ongeveer twee uur. Een ticket kost 11,50 euro. Daarvoor krijg je een echte cultfilm te zien samen met lekkere hamburgers en een ijskoud biertje.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties