Kick-off campagne CDA Uden-Landerd met fietstocht

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Op 3 oktober verzorgt het CDA Uden-Landerd een fietstocht langs alle kernen van Uden en Landerd.  "Met deze fietstocht doen we de aftrap van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 24 november. De route is in totaal ongeveer 39 kilometer, waarbij we alle kernen aandoen. We volgen grotendeels het fietsroutenetwerk."

Bij de fietstocht is het mogelijk om in elke kern aan te sluiten. Je kunt dan ook een deel van de route meefietsen. Bijvoorbeeld van Zeeland naar Reek en dan 'op eigen gelegenheid' weer terug naar Zeeland.
De start van de route is in Uden om 10 uur bij de Promenade (fietsknooppunt 9). De tijden zijn gebaseerd op fietsen met een ‘normale’ fiets. Voor de starttijden per kern op 3 oktober kun je kijken op www.cdaudenlanderd.nl. "aar vind je de gehele fietsroute, zodat je later ook op eigen gelegenheid de route kunt fietsen. Op de site zijn ook onze kandidaten en het verkiezingsprogramma te vinden: Blijf bij de KERN!"

Lijsttrekker van het CDA Uden-Landerd is Maurits van den Bosch. Op plek 5 en 6 staan respectievelijk Jan Poels uit Schaijk en Nynke Vogelaar uit Zeeland (foto).

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties