Keurslagerij William Hermanussen wint Spareribs Trophy 2019

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OVERASSELT - De Spareribs Trophy 2019 is gewonnen door Keurslagerij en Catering William Hermanussen uit Overasselt. Op 24 juni ontving slager William Hermanussen deze felbegeerde Trophy van de vakwedstrijd georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Slagers. In 2014 won William en zijn team ook al deze vakwedstrijd. De prijsuitreiking vond plaats tijdens het KNS Inspiratiecongres in het sfeervolle Mereveld in Utrecht.

Slager Hermanussen ontving de Trophy uit handen van juryvoorzitter René Pluijm. Op basis van een keuring werden alle spareribs beoordeeld op geur, smaak, samenstelling en bewerking. De vakkundige jury bestond dit jaar uit de winnaar van vorig jaar, slager John van Tilburg uit Sliedrecht, SVO-docent en keurmeester Stichting Expertisecentrum Slagersambacht Ronnie Poeste, Lida Koelewijn van Keurslagerij Koelewijn en juryvoorzitter, tv-maker en culinaire duizendpoot, René Pluijm.

Volgens de jury was de winnende sparerib van Keurslagerij en Catering William Hermanussen perfect: “De sparerib is volledig in balans. De smaak is heerlijk door een goede kruiding en garing. Een top product, heerlijk voor op de barbecue en ongetwijfeld zeer geliefd bij de consument.”
Slager William Hermanussen was dolenthousiast: “Voor de tweede keer hebben wij deze vakwedstrijd gewonnen. Wij zijn dan ook super trots, dat we onszelf nu weer de winnaar van de Spareribs Trophy mogen noemen. Deze prijs is een bekroning op ons werk!”

Binnenhof Barbecue
Deze winnende spareribs van Keurslagerij en Catering William Hermanussen worden ook geserveerd op de Binnenhof Barbecue in Den Haag op donderdag 4 juli. De Binnenhof barbecue vindt al tientallen jaren plaats op de laatste vergaderdag van het parlementaire seizoen.


Over Keurslagerij en Catering William Hermanussen
Vanaf dat William Hermanussen eigenaar is geworden van de Keurslagerij, is het bedrijf zich veel gaan richten op catering. Feesten van klein tot groot kunnen inmiddels verzorgd worden. In 2006 heeft William ook een splinternieuw filiaal geopend in de winkelpassage in Cuijk. Uiteraard blijft kwaliteit, service en vakmanschap heel hoog in het vaandel staan. Dit blijkt wel uit het feit dat hij in meerdere jaren diverse malen het predikaat 'Goud' behaalde bij diverse keuringen van de volgende producten: ongerookte metworst, filet americain, rookworst en leverworst. In 2014 won Keurslagerij en Catering William Hermanussen de Spareribs Trophy en mag zich na 5 jaar zich weer winnaar roepen van de beste spareribs van Nederland.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties