Kerstcircus Oss afgelast na aanscherping maatregelen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Het kerstcircus in Oss gaan komende winter niet door vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Producent René Duursma laat weten dat het met de huidige richtlijnen niet mogelijk is om de voorstelling rendabel te krijgen. Dat betekent ook dat de Osse mantelzorgers niet naar de show op woensdag 29 december kunnen.

Het team van Nederlandse Kerstcircussen geeft aan om alle energie nu te steken in producties voor volgend jaar. "We hebben een kundig en ambitieus team dat heel goed op elkaar is ingespeeld", zegt Duursma. "Deze ploeg is enorm gedreven om voor de artiesten en het publiek, dat al in groten getale kaarten heeft gekocht, er nog harder tegenaan te gaan. The show must go on, klinkt het. Het circus is geen wereld van bij de pakken neerzitten, maar van aanpakken. Ons doel is volgend jaar het publiek alsnog een ongekende circusbelevenis te geven, want dat verdient iedereen na deze moeilijke tijd."

Mantelzorgers
Thijs van Kessel, wethouder Zorg en Welzijn van de gemeente Oss, nodigde begin november nog alle mantelzorgers uit de gemeente uit voor de show op woensdag 29 december. "Een dag speciaal en alleen voor mantelzorgers en de persoon voor wie zij zorgen", zei hij destijds. Het is op dit moment niet duidelijk of zij een alternatief aangeboden krijgen. De gemeente Oss informeert de mensen die zich hadden aangemeld op een later moment.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties