Keiencrossen gaan door

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

UDEN - De keiencrosscompetitie van atletiekvereniging De Keien gaat door dit jaar. Er staan vier crosswedstrijden op de kalender. De cross is er, net zoals de meeste wegwedstrijden, voor hardlopers van alle niveaus, jong en oud.

De eerste cross, de PNEM-cross is op 28 september bij Naat Piek. Op 9 januari staat de Bedafcross op het programma. Even later op 13 februari is de Pannekoekenbakkercross. De finale van de crosscompetitie is op zondag 13 maart in het sportpark van Uden tijdens de Parkcross.
Deelnemers die zich voorinschrijven voor de Senioren 10 kilometer doen automatisch mee met het klassement van de Keiencrosscompetitie. Bij elke cross kunnen deelnemers punten verzamelen. De drie beste uitslagen vormen de eindscore in het crossklassement. De top drie worden na de Parkcross gehuldigd in de kantine van atletiekstadion De Kuip in Uden.

Je kunt je online voor de keiencross voorinschrijven van 1 oktober tot 27 november. Als je naar www.inschrijven.nl gaat en zoekt naar ‘Keiencrossen’ kom je op de juiste pagina terecht. Hier is informatie te vinden over het tijdschema, leeftijdscategorieën en het inschrijfgeld. Als je je niet hebt ingeschreven kun je je ook nog ter plaatse inschrijven in de tent van de wedstrijdsecretariaat tot een kwartier voor de start van de cross.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de organisatie via keiencrossen@dekeienatletiek.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties