Wedstrijd voor hardloopliefhebbers uit regio

Keiencompetitie start met PNEM-cross bij Naat Piek Uden

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

UDEN - Atletiekvereniging De Keien houdt in de wintermaanden weer de jaarlijkse crosscompetitie voor hardloopliefhebbers uit de regio. Vier wedstrijden prijken op de agenda en vinden plaats in de bosrijke omgeving van Uden en Zeeland. Zondag 24 november gaat de competitie van start met de PNEM-cross bij Naat Piek. De organisatie zorgt voor een mooi en afwisselend parcours in de bosrijke omgeving.

De PNEM-cross begint om 10 uur met de wedstrijden voor mini's, en pupillen (A/B/C), gevolgd door wedstrijden voor junioren C/D om 10.15 uur. De wedstrijd voor junioren A/B en senioren gaat om 10.45 uur van start. De recreanten starten ook om 10.45 uur. Zij kunnen één ronde (1.620 meter) tot maximaal zes ronden (9.720 meter) afleggen en hebben de mogelijkheid om na iedere ronde te finishen.
Deelname aan de PNEM-cross is niet alleen voor leden van een atletiekvereniging. Deze laagdrempelige wedstrijd is zowel voor ervaren lopers als beginners die willen kennismaken met hardlopen op onverhard terrein. Bovendien is crossen een mooi alternatief om je conditie op peil te houden in de wintermaanden.

Inschrijven
Voorinschrijven is mogelijk tot zaterdag 23 november via www.inschrijven.nl. Tot een half uur voor aanvang kun je jezelf ook nog aanmelden voor de PNEM-cross in de tent van het wedstrijdsecretariaat. De kosten bedragen 5 euro voor recreanten en junioren A/B. De overige junioren en pupillen betalen 3 euro per persoon.

Crosskalender
Zondag 5 januari vindt de Bedafcross plaats en zondag 2 februari kan iedereen deelnemen aan de Pannekoekenbakkercross in de bossen tegenover De Pannekoekenbakker in Zeeland. De finale wordt gehouden in het sportpark van Uden, waar zondag 8 maart de Parkcross van start gaat. Voor meer informatie kijk op www.dekeienatletiek.nl of mail naar keiencrossen@dekeienatletiek.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties