Kasteel Ammersoyen zes keer een avond open

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

AMMERZODEN - In de zomer openen Kasteel Ammersoyen en Het Koetshuis op zes zomeravonden de poorten voor een sfeervol avondje uit voor het hele gezin. Een bijzondere kans om de middeleeuwse burcht in de avonduren te beleven. Dwaal op deze zomeravonden op eigen gelegenheid door de vele zalen van de authentieke middeleeuwse waterburcht. Beklim de eeuwenoude muurtrappen en vergaap je aan alle spannende deurtjes, luikjes en schatkisten. Breng zeker ook een bezoekje aan de recent ontsloten voormalige brouwkelder, waar vandaan je ook een kijkje kunt nemen in de spannende kerker van het kasteel.

Wie er een compleet avondje uit van wil maken kan de avond starten of afsluiten met een barbecue op het terras van Het Koetshuis op de voorburcht van Ammersoyen. Het Koetshuis is deze avonden ook geopend voor een borrel met hapjes, een lekker ijsje of een high-wine.

Het kasteel is in de zomer zes weken achter elkaar een avond geopend: 24 en 31 juli plus 7, 14, 22 en 29 augustus. Binnenkomst tussen 18.30 en 21 uur. Volwassenen betalen 11,50 euro. Kinderen tot en met 18 jaar zijn 5 euro kwijt. De museumkaart en donateurspas zijn niet geldig. Reserveren is noodzakelijk en alleen mogelijk via www.glk.nl/ammersoyen. Vanwege de coronamaatregelen is er een beperkt aantal tickets beschikbaar; per kwartier mogen er acht personen het kasteel binnen.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties