Kampvuurvertellingen op plein in Wijchen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

WIJCHEN - De zon gaat langzaam onder, het kampvuur knettert, de verhalenverteller schraapt zijn keel. Met zijn woorden neemt de verteller je mee naar ver weg en lang geleden. Wil je het einde van de vakantie vieren met verhalen? Nog even de zomeravondsfeer proeven met een drankje en ondertussen lekker luisteren? Kom dan vrijdag 17 augustus naar het pleintje bij de ingang van 't Mozaïek aan de Campuslaan 6 in Wijchen.

Een verhalenavond rond het kampvuur, met dit jaar de verhalenvertellers Paul Groos, Nadja Spooren en Martin Bergsma. Vrijdag 17 augustus brengen zij van 20 tot 22 uur allerlei verhalen: sprookjes, twistverhalen, broodje-aapverhalen en nog veel meer. Na afloop volgt nog een halfuurtje griezelverhalen, voor de liefhebbers. Ze vertellen rond een kampvuur op het pleintje voor ’t Mozaïek in Wijchen. Het eerste half uur vertellen ze voor de jongere kinderen, daarna voor oudere kinderen en zeker ook voor volwassenen.

Zin gekregen?
Je kan je aanmelden via www.bibliotheek-wijchen.nl. De entree is gratis, maar een vrijwillige (contante) bijdrage stellen zij zeer op prijs. Consumpties zijn voor eigen rekening.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties