Kampvuurvertellingen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

WIJCHEN - De zon gaat langzaam onder. De late middag gaat over in de schemering, tot uiteindelijk het knisperende kampvuur een helder licht schijnt in het donker. De verhalenverteller schraapt zijn keel en neemt je mee naar ver weg en lang geleden. Op 16 augustus worden van 20 tot 22.30 uur allerlei verhalen verteld rond een kampvuur op het pleintje voor ’t Mozaïek in Wijchen. Sprookjes, fabels, broodje-aapverhalen en nog veel meer. (foto: Miriam Rohde - Pictures by Mir)

Wil je eens een nostalgische avond meemaken? Even stilstaan en niets hoeven? Gewoon een moment zitten en luisteren, een drankje erbij? Kom dan naar de vierde editie van de succesvolle Kampvuurvertellingen. Dit jaar met verhalenvertellers Paul Groos, Martin Bergsma, Joost Schellekens en de Graafse Nadja Spooren.

Het eerste half uur is gevuld met verhalen voor de jongere kinderen, daarna voor oudere kinderen en (jong)volwassenen. Vanaf 22 uur zijn er nog een halfuurtje griezelverhalen voor de liefhebbers. Fiets dan nog maar door het donker naar huis, als je durft! Je kunt je aanmelden via de website van de bibliotheek Wijchen. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties