Joost...netwerkt houdt Kennis-event

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS - Op donderdag 2 november vindt het Kennis-event plaats in DomeX in Oss. Een bijzonder event dat in co-creatie door leden van de netwerkvereniging Joost…netwerkt is georganiseerd. Het thema van dit jaar is innovatief en creatief ondernemen.

“We wilden geen gewone beurs organiseren maar een middag waar met humor, beweging en inspiratie ondernemers elkaar kunnen voeden”, vertelt Janneke Kierkels, bestuurslid en medeorganisator van het event. “We wilden bovendien een bijzondere locatie en een spetterende opening en dat is gewoon gelukt!”

Ondernemers uit Oss en uit de regio zijn van harte welkom om aan te schuiven. “We willen zoveel mogelijk ondernemers met elkaar in contact laten komen en natuurlijk aan zoveel mogelijk mensen laten zien waar Joost…netwerkt voor staat dus we hebben de toegangsprijs zo laag mogelijk gehouden.”

Het event wordt geopend door een bijzondere en vooral energieke spreekster. Ten minste 15 ondernemers van Joost zullen hun expertise met de bezoekers delen, er is uiteraard een hapje en een drankje en er is volop de mogelijkheid om te netwerken. Een uitgelezen kans om met ondernemers uit de regio in contact te komen.

Voor meer info en voor de onderwerpen van de workshops, houd de Facebookpagina in de gaten of ga naar www.joostnetwerkt.nl/kennisevent-2017.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties