Zeelander Jens Bos derde op de lijst

Jong Maashorst trapt verkiezingscampagne af

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Jong Maashorst heeft zaterdag haar campagneplannen voor de komende verkiezingen gepresenteerd. In de raadzaal van Uden werd met ruim 40 leden de campagne afgetrapt. Lijsttrekker van de partij is Gijs van Heeswijk. Op plaats 3 staat Jens Bos uit Zeeland en op de plekken 8 en 9 staan respectievelijk Roel Wittenberg uit Schaijk en Otte Vervoort uit Zeeland.

“Jong Maashorst ziet kansen, heeft oog voor alle inwoners en kijkt naar al het moois wat de nieuwe gemeente te bieden heeft. De campagneslogan sluit hier dan ook perfect bij aan: Jong Maashorst ziet ‘t! We zijn komende periode te vinden in alle kernen en gaan graag in gesprek met de kiezer", vertelt interim-voorzitter Job van Lanen.

Naast de onthulling van alle campagne-activiteiten werd zaterdag ook de kieslijst bekendgemaakt en de highlights van het verkiezingsprogramma toegelicht. Lijsttrekker Gijs van Heeswijk vertelt trots dat dit keer niet alleen de top 10 gemiddeld onder de 30 jaar oud is met een evenredige verdeling van getalenteerde mannen en vrouwen. "Zelfs de gemiddelde leeftijd van de eerste 30 kandidaten op de kandidatenlijst is slechts 29 jaar oud, waarbij er evenveel mannen als vrouwen terug te vinden zijn. Het is geen doel op zich, maar wel leuk dat het ons elke keer weer lukt nieuwe, jonge en frisse jongeren enthousiast te krijgen voor de lokale politiek. We hebben een diverse lijst met kandidaten uit bijna alle kernen van de nieuwe gemeente Maashorst."

De inhoud van het verkiezingsprogramma zal de komende tijd veel onder de aandacht worden gebracht. Speerpunten van Jong Maashorst zijn onder meer: "Een woningbouwprogramma met minimaal 2000 extra woningen binnen 10 jaar voor jong en oud. Iedere vorm van elektrisch deelvervoer in alle kernen en Maashorst laten groeien als toeristisch, recreatieve gemeente met veel ruimte voor ondernemers en werkgelegenheid."
Het volledige partijprogramma wordt binnenkort gepubliceerd op www.jongmaashorst.nl

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties