Inschrijfavond De Leijgraaf: kies de opleiding die bij je past

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Bijna het vmbo- of havo-diploma op zak, maar nog niet ingeschreven voor een vervolgopleiding op het mbo? De Leijgraaf houdt woensdag 21 maart op alle schoolvestigingen een inschrijfavond. Voorlichters van de school staan dan klaar voor toekomstige studenten en hun ouders voor hulp bij de inschrijving en/of persoonlijke begeleiding om de juiste opleiding binnen techniek, zorg, business en food te kiezen.

Wie nog twijfelt over welke opleiding hij of zij wil gaan volgen, kan op de vestiging aan de Euterpelaan in Oss de workshop 'Kiezen doe je zo' volgen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Op de andere locaties zijn voorlichters aanwezig om te helpen om de laatste twijfel over de juiste studiekeuze weg te nemen of te helpen met de inschrijving.

Algemene informatie
De inschrijfavond is woensdag 21 maart van 18 tot 21 uur bij De Leijgraaf in Oss (beide locaties), Cuijk, Veghel, Uden en Boxmeer. Meer informatie over de inschrijfavond en een overzicht van alle opleidingen per onderwijslocatie is te vinden op www.leijgraaf.nl/inschrijfavond

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties