Informatiedagen Taalcursussen Volksuniversiteit Oss

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS – Volksuniversiteit Oss en omgeving organiseert drie informatiebijeenkomsten in Oss en Uden. Op donderdagavond 3 september in Uden en op zaterdag 12 september in Oss zijn diverse taaldocenten aanwezig om je vragen te beantwoorden. Op maandagavond 7 september in Oss zijn alléén de docenten voor Nederlands voor anderstaligen (NT2) aanwezig. Je hoeft je niet vooraf aan te melden, maar je kan je melden bij de ingang.

Geïnteresseerden die specifieke vragen hebben over een taalcursus of willen weten op welk niveau ze het beste kunnen instromen, zijn van harte welkom op een van de informatiebijeenkomsten die Volksuniversiteit Oss organiseert. Tijdens deze bijeenkomsten zullen diverse taaldocenten aanwezig zijn en is inschrijven direct mogelijk.
• Donderdag 3 september van 19.00-21.00u in het Udens College, President Kennedylaan 22b te Uden.
• Maandag 7 september van 19.00-21.00u (alléén NT2 cursussen) bij Volksuniversiteit Oss, Kruisstraat 94 te Oss.
• Zaterdag 12 september van 10.00-16.00u bij Volksuniversiteit Oss, Kruisstraat 94 te Oss.

Taalcursussen en overige cursussen
Volksuniversiteit Oss heeft het grootste aanbod taalcursussen in deze regio deze worden veelal verzorgd door docenten die native speakers zijn. Daarnaast heeft Volksuniversiteit Oss een zeer gevarieerd overig cursusaanbod, van onder meer Persoonlijke ontwikkeling tot Kunst & Maatschappij en van Creatief tot Vitaliteit & ontspaning. Maar ook zelfstandige ondernemers kunnen weer terecht voor trainingen op het gebied van ondernemen.

Inschrijven via website
Bekijk het volledige cursusaanbod op www.volksuniversiteitoss.nl en inschrijven kan ook via de website.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties