Informatiedagen taalcursussen bij Volksuniversiteit Oss

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - De Volksuniversiteit in Oss en omgeving organiseert drie informatiebijeenkomsten over taalcursussen in Oss en Uden. Zaterdagochtend 18 januari zijn diverse taaldocenten aanwezig om vragen te beantwoorden. Dinsdagavond 21 januari in Oss en op donderdagavond 23 januari in Uden zijn alléén docenten voor Nederlands voor anderstaligen (NT2) aanwezig.

Geïnteresseerden die specifieke vragen hebben over de Nederlands NT2 cursus-of willen weten op welk niveau ze het beste kunnen instromen, zijn van harte welkom op een van de bijeenkomsten die Volksuniversiteit Oss houdt. Er zijn NT2-taaldocenten aanwezig en inschrijven is direct mogelijk. Je bent zaterdag 18 januari van 10 tot 12 uur en dinsdag 21 januari van 18 tot 20 uur welkom op de Volksuniversiteit aan de Kruisstraat 94 in Oss. Donderdag 23 januari kun je van 18 tot 20 uur terecht bij Eigen Herd aan de Rooijsestraat 32 in Uden.
Volksuniversiteit Oss heeft het grootste aanbod taalcursussen in de regio. Deze lessen worden veelal verzorgd door docenten die native speakers zijn. Dat wil zeggen dat het hun moedertaal is. Heb je interesse in een taalcursus, maar heb je nog vragen? Kom dan eveneens naar de informatiebijeenkomst op zaterdag 18 januari. 

Breed aanbod
Daarnaast heeft de Volksuniversiteit Oss een zeer gevarieerd overig cursusaanbod, van persoonlijke ontwikkeling tot kunst & maatschappij en van creatief tot lichaam & Geest. Ook (startende en kleine) zelfstandige ondernemers kunnen weer terecht voor trainingen op het gebied van het hebben van een eigen bedrijf. Tot slot zijn er interessante lezingen en gezellige kookworkshops geprogrammeerd. Bekijk het volledige cursusaanbod op www.volksuniversiteitoss.nl. Inschrijven kan rechtstreeks via de website.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties