Hullie Tom-Du en pizzawerkwinkel in carnavalsvakantie

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

UDEN - Tijdens Hullie carnavalsvakantie is Hullie dagelijks geopend en staan er extra activiteiten op het prograama. Voor het eerst is er een Hullie Tom-Du shop-for-a-day-event en wegens groot succes komt Hullie Pizzawerkwinkel terug. Kom jij tijdens Hullie carnavalsvakantie mee genieten?

Sinds een aantal jaar is er geen carnavalsprogramma meer bij Hullie, maar de speelboerderij is wel dagelijks geopend tijdens de carnavalsvakantie. Dus voor die mensen die de kinderen lekker willen laten spelen en die zelf willen genieten van heerlijk eten en drinken zonder carnavalsmuziek is Hullie de ideale uitvalsbasis.
Donderdag 7 en zaterdag 9 maart vinden weer Hullie Pizzawerkwinkels plaats. Na het succes in de kerstvakantie was er veel vraag naar. In Hullie knutselhoek kunnen kinderen zelf hun pizza koksmuts versieren en daarna mogen ze onder begeleiding zelf hun pizza gaan maken. Daarna gaat deze in de oven en wordt het heerlijk smullen. Bij voldoende animo (minimaal vier kinderen van minimaal zes jaar) wordt de pizzawerkwinkel die dagen gehouden om 15:30 uur. Deelname kost 5 euro per kind. Reserveren kan via entree@hullie.nl.

Mooi gekleed
Vrijdag 8 maart vindt voor het eerst Hullie Tom-Du shop-for-a-day event plaats. Hullie Masjienekaamer wordt verbouwd tot een ruimte met een podium. Een kapper en visagist maken de kids mooi en vervolgens worden ze gekleed in de nieuwste Tom-Du items. Daarna mogen ze bij een echte fotograaf op de foto. Extra leuk: iedereen die op de foto gaat, krijgt korting op het setje kleding dat hij/zij draagt én maakt kans om model te worden voor de officiële Tom-du fotoshoot voor de catalogus. De kinderen kunnen ook gewoon lekker spelen bij Hullie terwijl de ouders verder shoppen. Kom langs voor de nieuwe zomercollectie en de vele koopjes. Alle gemaakte foto’s worden als service ook nog op de facebookpagina gezet, zodat je ze er zelf af kunt halen. Deze extra activiteit vindt plaats tussen 11.30 en 15.30 uur. Hier zijn naast de normale entreeprijs geen extra kosten aan verbonden.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties