Huiskamerconcert ‘Chez nous’ van Charrel en Chantal

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

WIJCHEN - Na vele succesvolle optredens in theaters en op pleinen door het hele land, komen Charrel & Chantal tegemoet aan een grote wens van hun dierbare fans: een kijkje in hun privéleven. De gevierde vedettes komen daarom woensdag 21 februari met hun charmante chansonprogramma ‘Chez nous’ naar de huiskamer van Theater ’t Mozaïek in Wijchen.

Charrel en Chantal. (foto: Dennis Vloedmans)

Zij delen in een intieme sfeer de onvergetelijke herinneringen van hun woelige, internationale carrière. Dat doen zij aan de hand van mooie luisterliedjes van over de hele wereld. Maar na de pauze beslist het publiek tijdens een heuse sing along welke golden oldies ten gehore zullen worden gebracht rond hun knisperende haardvuur.
Het belooft een onvergetelijke avond te worden met herkenbare meezingers, vrolijke noten en zo nu en dan een emotionele uitbarsting. En met een gezellig drankje erbij natuurlijk. Chantal: “Voor Charrel een chivas regal en voor mij champagne of chardonnay.” “Want ook chez nous zijn wij even chic als charmant,” aldus Charrel.

Het aantal plaatsen in de foyer is beperkt, reserveer je ticket via www.mozaiekwijchen.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties