‘Ik herken mijn eigen kind niet meer’

Help, een puber in huis

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - De puberteit is een tijd van veranderingen. Waarom is het belangrijk dat een puber zich probeert los te maken van thuis? Op welke manier kunnen ouders en opvoeders hiermee omgaan? Hoe kan je als ouder toch grenzen stellen aan pubers? Allerlei vragen die je bezig en zelfs wakker kunnen houden in deze periode van je kind. Tijdens de interactieve bijeenkomsten bij Volksuniversiteit Oss leer je wat de puberteit precies inhoudt en hoe je er als volwassene mee om kan gaan. Er is ook ruimte voor persoonlijke casussen.

Zowel de ouders als de jongeren hebben het niet altijd gemakkelijk. Dit komt omdat de puberteit niet alleen een tijd van opstandigheid en loskomen is, maar tegelijk zo’n fascinerende en creatieve ontwikkelingstijd is. De puber barst van de creatieve energie en in deze cursus leer je hoe je daar in mee kan bewegen, zonder daarbij je eigen normen en waarden te hoeven laten varen. Als NLP-trainer en agoog heeft docente Léonne in veel gezinnen met jongeren en hun ouders samengewerkt.

Inschrijven via website
De cursus ‘Help, een puber in huis’ bestaat uit vijf lessen en staat gepland voor woensdag 4 maart. De kosten bedragen 125 euro. Inschrijven en meer informatie op www.volksuniversiteitoss.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties