Geef je moeder een heel speciaal cadeau op moederdag

Helikoptervluchten over Nistelrode tijdens Pinksterfeesten

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

NISTELRODE - Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je (schoon)moeder? Overweeg dan eens om haar de wolken in te sturen. Een week na moederdag, tijdens de Pinksterfeesten in Nistelrode, kun je een vlucht over de omgeving maken. Er staat een helikopter klaar om de regio te laten zien vanaf grote hoogte. Dit wordt een bijzondere herinnering.

Na het opstijgen ben je in twintig seconden op hoogte van ruim 200 meter, waarna je kilometers grenzeloos kunt genieten van het prachtige uitzicht. Hoe lang je wil vertoeven in de lucht, kun je bij je reservering aangeven en varieert van tien tot dertig kilometer. Welke richting ga je op? Dit kun je aangeven bij de piloot.
Zondag 20 en maandag 21 mei wordt vanaf 10 uur gevlogen. Vorig jaar waren de vluchten een enorm succes en snel uitverkocht. Wil je zeker zijn dat je omhoog kunt? Bestel dan alvast kaartjes in de voorverkoop via https://prince-helicopters.nl/product/helikoptervlucht-nistelrode/. Meer informatie over Pinksterfeesten Nistelrode van 19 tot en met 22 mei vind je op www.pinksterfeestennistelrode.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties