Hardlopend het nieuwe jaar in met Bedafcross Uden

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

UDEN - Op steenworpafstand van Speelboerderij Hullie in Uden houdt atletiekvereniging De Keien zondag 5 januari de Bedafcross. Het is de tweede cross in de serie van vier en vindt plaats in de bosrijke omgeving bij de Bedafse Bergen op een licht geaccidenteerd en onverhard terrein. Hardloopliefhebbers uit de regio kunnen die dag hun renschoenen weer aantrekken.

De Bedafcross begint om 10 uur met wedstrijden voor mini's, en pupillen (A/B/C), gevolgd door wedstrijden voor junioren C/D om 10.15 uur. De wedstrijd voor junioren A/B en senioren gaat om 10.45 uur van start. De recreanten starten ook om 10.45 uur en kunnen één ronde (1.540 meter) tot maximaal zes ronden (9.240 meter) afleggen en hebben de mogelijkheid om na iedere ronde te finishen.

Tweede wedstrijd
De Bedafcross is de tweede wedstrijd van de Keiencrosscompetitie. Klassementsleiders Jos Elfring en Haske Saers gaan proberen om hun leidende positie te behouden. Zij behaalden eind november de overwinning tijdens de PNEM-cross. Inschrijven voor de Bedafcross is mogelijk tot een kwartier voor de start in de tent van het wedstrijdsecretariaat. De kosten bedragen 5 euro voor recreanten en junioren A/B. De overige junioren en pupillen betalen 3 euro per persoon. Voor meer informatie kijk op de facebookpagina van De Keien of op www.dekeienatletiek.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties