Grootste Car Boot Sale van Brabant bij Geffense Plas

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - De Car Boot Sale bij de Geffense Plas in oss is een trekpleister voor jong en oud. Bezoekers van uiteenlopende nationaliteiten hebben inmiddels hun weg gevonden naar de talloze koopjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het op deze kofferbakmarkt: van platen, spellen, kleding en vogelkooien tot gereedschap, antiek en schilderijen. Daarnaast is de Geffense Plas een prachtig natuurgebied om te vertoeven.

Het principe is vrij eenvoudig. Je meldt je aan als verkoper op www.carbootsale.nl. Met je deelnemersnummer kun je op de dag van Car Boot Sale tussen 7 en 8 uur 's ochtends het terrein op. Je stalt je spullen uit op een zelf meegebrachte tafel of grondzeil en de verkoop kan beginnen. Aan bezoekers geen gebrek.
De eerste Car Boot Sale van dit seizoen is zondag 1 april, eerste paasdag. De volgende markten zijn 22 april, 20 mei , 17 juni, 8 juli, 5 augustus en 2 en 23 september. De entree is 2,50 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Er is volop gratis parkeergelegenheid.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties