Snelweg tussen Veghel en Paalgraven week dicht richting Oss/Nijmegen

Grootschalige werkzaamheden A50 deze zomer

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Rijkswaterstaat voert deze zomer groot onderhoud uit aan de A50. Van 19 tot en met 25 juli is de A50 tussen Veghel en knooppunt Paalgraven een week volledig afgesloten. Weggebruikers en de omgeving moeten rekening houden met afsluitingen en verkeershinder.

Komende zomer staat het groot onderhoud van de A50 tussen Veghel en knooppunt Paalgraven richting Oss/Nijmegen op de planning. Hier worden het asfalt en de voegovergangen vervangen.

Afsluiting A50
Afsluiting A50 vanaf aansluiting Veghel (11) tot knooppunt Paalgraven in de richting van Oss/Nijmegen: vrijdag 19 juli 21 uur tot donderdag 25 juli 06 uur.

Hinder beperken
Rijkswaterstaat neemt verschillende maatregelen om de hinder zoveel mogelijk te beperken. Hierover is dan ook al intensief overleg gevoerd met omliggende gemeenten, de provincie, bedrijven en hulpdiensten. Weggebruikers worden vroegtijdig gewaarschuwd over de afsluitingen en de omleidingsroutes. Dat gebeurt onder andere op www.rws.nl en www.vananaarbeter.nl en via de rws-app. Daarnaast zetten we social media in en informeren we belangrijke doelgroepen gericht, zoals bijvoorbeeld de (internationale) transportbranche.

Regulier onderhoud
Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2019 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Meer informatie
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden of op www.rws.nl/onderhoudzn. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties