Tuinshow van het voorjaar: Groen Genieten Wijchen

'Groen voelen, natuur proeven en bloem genieten'

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

BALGOIJ - Na twee succesvolle edities van Groen Genieten Wijchen is Lepona Tuinarrangeurs bezig met de organisatie van de derde editie van het beleveningsevent. Het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 april is iedereen van harte welkom in Balgoij. Daar kun je rondstruinen over de groen- en lifestylemarkt, de ideale plek om je te laten inspireren en informeren door de sprekers. Geniet van creatieve demonstraties en proeverijen van eerlijke producten.

“Groen voelen, natuur proeven en bloem genieten”, stelt organisator Henny van Lent-Polman, “daar draait het om. De liefde voor het buitenleven zit ons in het bloed. We wilden anderen hier ook van laten genieten. En dat is gelukt. Tijdens de afgelopen twee edities hebben we mogen ervaren hoe enthousiast iedereen was. Daarom was de keuze voor een derde editie in het voorjaar niet moeilijk. Samen luiden we het nieuwe tuinseizoen in tijdens het groene belevingsweekend, dus kom Groen Genieten!”

Hele gezin
Met liefst ruim 2.500 bezoekers werd Groen Genieten Wijchen vorig jaar enthousiast bezocht. Mensen willen vandaag de dag bewuster en groener leven en daar sluit het sfeervolle en groene evenement perfect op aan. In het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 april is er volop gezelligheid voor de hele familie. Er is een boordevol programma met onder andere een groenmarkt met vele bloemen en planten, demonstraties, duurzame lifestyleproducten, interessante sprekers, heerlijke proeverijen en nog veel meer.
Ook voor kinderen is er veel te beleven. Zij kunnen onder meer pony rijden, geschminkt worden, plantenbakjes verven, op zoek naar de schat in een zandberg, het blotevoetenpad lopen, berg beklimmen op de belevingskwekerij, ontspannen in de plantenspeeltuin en voetballen. Het is een groen kinderparadijs. Extra leuk dit jaar is de roofvogelshow, die is beide dagen.

Belevingskwekerij
Dit jaar kan men ook een kijkje nemen op de belevingskwekerij, een park in ontwikkeling. Hier kun je heerlijk tot rust komen en genieten van de natuur. Ook aan de kinderen is dus gedacht. Dit alles wordt omlijst met een fantastisch presentatieduo en leuke muziek. Kortom, dé tuinshow van Midden- en Zuid-Nederland begint bij Groen Genieten Wijchen.

Groen Genieten vindt plaats op zaterdag 21 en zondag 22 april van 10 tot 17 uur bij Lepona Tuinarrangeurs aan de Houtsestraat 30 in Balgoij. Meer informatie is te vinden op www.lepona.nl of de facebookpagina Groen Genieten Wijchen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties