Groen Genieten Wijchen: geslaagd weekend

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

BALGOIJ - Groen Genieten Wijchen 2019 is een feit. Ruim 2.500 mensen bezochten zaterdag 13 en zondag 14 april hét tuinevent bij Lepona Tuinarrangeurs voor de mooiste bloemen en planten, het juiste tuinadvies maar bovenal ook voor ontspanning en vermaak. De temperaturen waren wat laag, maar ondanks de kou kijkt de organisatie van Groen Genieten Wijchen terug op een zeer geslaagd weekend.

Gezelligheid tijdens Groen Genieten Wijchen.

"We hebben zoveel mensen zien genieten tussen alle planten, leuke stands, muziek en op de belevingskwekerij", zegt Henny van Lent. "Het was absoluut een feestje. Mensen waren vooral verrast als ze achter het tuincentrum naar de belevingskwekerij liepen. Een groene oase met veel verschillende bomen, bloemen en planten met als eyecatcher een zeven meter hoge berg met meerdere toppen. Een plek waar je heerlijk tot rust kan komen en kan genieten van de natuur. Het tuinseizoen is begonnen en we zijn er trots op dat we tijdens het event weer veel mensen enthousiast hebben gekregen om te genieten van het buitenleven en aan de slag te gaan in de tuin."
Volgend jaar viert Groen Genieten Wijchen het eerste lustrum. Meer informatie is te vinden op www.lepona.nl of de facebookpagina Lepona Tuinarrangeurs.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties