Gratis workshops bij Volksuniversiteit Oss

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Dit jaar bestaat Volksuniversiteit Oss 50 jaar. Om dit te vieren wordt van woensdag 9 tot en met zondag 13 september een jubileumfeestweek gehpouden. In deze periode vinden er uiteenlopende workshops plaats, van een lezing door burgemeester Wobine Buijs tot de workshop ‘De basis van vitaliteit’. Kijk voor het volledige programma op www.volksuniveristeitoss.nl/gratis-workshops-feestweek. Deelname is gratis. Inschrijven is wel noodzakelijk.

Al vijftig jaar is Volksuniversiteit Oss dé taalaanbieder in deze regio. Daarnaast heeft ze ook een uitgebreid aanbod op het gebied van onder meer persoonlijke ontwikkeling, kunst & maatschappij, digitaal en ondernemen. Kortom, een breed aanbod voor iedereen. Door de jaren heen heeft Volksuniversiteit Oss dan ook haar sporen verdiend op het gebied van klassikale cursussen in kleine groepen.

Feestweek
Om eenieder te laten mee genieten van het jubileum, houdt Volksuniversiteit Oss een feestweek van 9 tot en met 13 september. In deze week worden alle workshops gratis aangeboden, zoals workshops Assertiviteit, Powerpoint, Styling 'een droom van een thuis' of Gezond koolhydraatarm eten. Op deze manier kun je kennismaken met de volksuniversiteit en haar diverse cursussen en workshops, die ook dit najaar in het programma zijn opgenomen.

Online inschrijven
Wil je deelnemen aan één van de gratis workshops, meld jezelf dan online aan. Bovendien ontvang je bij inschrijving van een cursus én betaling vóór 15 september een korting van vier procent op het hele cursusaanbod. Kijk voor het volledige aanbod op www.volksuniversiteitoss.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties