Grandioze Garagedeur Dagen bij BASK Garagedeuren in Nederasselt

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

NEDERASSELT - BASK Garagedeuren houdt vrijdag 22 en zaterdag 23 maart in samenwerking met Novoferm de Grandioze Garagedeur Dagen. Wanneer je de showroom aan de Broekstraat 29 in Nederasselt bezoekt en een offerte laat maken, dan ding je automatisch mee naar een gratis* garagedeur. Als je de garagedeur direct bestelt dan krijgt je een inruilkorting voor je oude garagedeurdeur. Ook laten Roel en Monique Fransen de diverse mogelijkheden zien op het gebied van garagedeuren.

BASK Garagedeuren is dealer van Novoferm. De fabrikant en leverancier Novoferm is een grote internationale speler in de wereld van garagedeuren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Om iedere klant van de beste service te voorzien, kiest Novoferm ervoor om samen te werken met verschillende dealers verspreid door het hele land. Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen verloot Novoferm vier gratis garagedeuren onder de ingezonden offertes van de deelnemende dealers. Op maandagochtend 25 maart trekt een notaris de prijswinnaars. Wanneer de garagedeur direct in bestelling wordt gegeven dan krijg je een inruilkorting voor je oude garagedeur. Neem hiervoor wel een foto mee van de huidige garagedeur.

Diverse mogelijkheden
Om tot de juiste keuze van een type garagedeur te komen is het belangrijk om alle criteria goed te bespreken met de Novoferm dealer. De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk aan een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar, en openslaande garagedeuren.

Openslaande garagedeuren
De openslaande deuren zijn erg in trek. Het comfort van de dubbele openslaande garagedeuren, de Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om zonder ‘gedoe’ naar binnen en buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.

* de gratis deur heeft alleen betrekking op de kale deur (dus niet op de montage, kleur en andere accessoires).

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties