Grandioze Garagedeur Dagen bij BASK Garagedeuren in Nederasselt

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

NEDERASSELT - BASK Garagedeuren houdt vrijdag 29 en zaterdag 30 juni in samenwerking met Novoferm de ‘Grandioze Garagedeur Dagen’. Wanneer je tijdens deze dagen tussen 10 en 16 uur de showroom aan de Broekstraat 29 in Nederasselt bezoekt en een offerte laat maken, dan ding je mee naar een gratis garagedeur. Als je de garagedeur direct in bestelling wordt hij kosteloos in de gewenste RAL-kleur gespoten. Ook laat BASK Garagedeuren graag de diverse mogelijkheden zien op het gebied van garagedeuren.

BASK Garagedeuren is dealer van Novoferm, deze fabrikant en leverancier is een grote internationale speler in de wereld van garagedeuren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Om iedere klant van de beste service te voorzien, kiest Novoferm ervoor om samen te werken met verschillende dealers verspreid door het hele land. Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen verloot Novoferm vier gratis garagedeuren (sectionaaldeur en/of Duoport; openslaande deuren) onder de ingezonden offertes van de deelnemende dealers. Op maandag 2 juli trekt een notaris de prijswinnaars. Wanneer de garagedeur tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen direct in bestelling wordt gegeven, dan heb je het voordeel dat de deur kosteloos in de gewenste RAL-kleur wordt gespoten. Alleen de montage en eventuele accessoires worden in rekening gebracht.

Diverse mogelijkheden
Om tot de juiste keuze van een type garagedeur te komen is het belangrijk om alle criteria goed te bespreken met je Novoferm-dealer. De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk aan een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar, openslaande garagedeuren (Duoport) of een Novorol.
Openslaande deuren zijn erg in trek. Het comfort van de dubbele openslaande garagedeuren, de Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om zonder gedoe naar binnen/buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties