Gptcafe.eu: Nederlandstalige muziek van toen en nu

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Liefhebbers van het Nederlandstalige lied kunnen hun hart ophalen bij radiozender Gptcafe.eu. "Een mooie manier om de tijd gezellig door te komen nu we allemaal veel binnen moeten blijven vanwege het coronavirus", stelt Marco van den Broek, een van de DJ's van Gptcafe.eu. "We draaien de liedjes uit de tijd van vroeger, toen je op zondagmorgen op je FM-radio zocht naar de illegale piratenzenders van toen."

De muziek is te beluisteren via internet: www.gptcafe.eu. 24 uur per dag en 7 dagen per week kun je luisteren naar Nederlandstalige muziek van toen en nu. Marco: "Meerdere dagdelen per week is er een DJ aanwezig en kun je een verzoekje aanvragen via de verzoekbox. Vraag een plaatje aan voor je eenzame buurman, buurvrouw, vriend, kennis of familielid. Zeker in deze tijd kan dat een leuke opkikker geven. Ook voor jezelf is het fijn om de tijd te breken en naar je zelf aangevraagde plaatje te luisteren."

De DJ’s van Gptcafe.eu komen vanuit heel Nederland. Ook is er een chatbox waar je een praatje kunt maken met andere luisteraars.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties