Besluit Duurzame Polder verplaatst naar volgend jaar

Gemeenteraad Oss vergadert donderdag 17 december weer digitaal

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS - Als gevolg van de lockdown kiest de gemeenteraad van Oss er voor de laatste raadsvergadering van 2020 digitaal te vergaderen. Het agendapunt over de Duurzame Polder wordt niet behandeld op donderdag 17 december. De Gemeenteraad wil dit besluit later nemen in een fysieke vergadering. Op een moment dat insprekers fysiek kunnen inspreken in de raadzaal. De gemeenteraad wil er zeker van zijn dat de meningen van de inwoners volledig worden ingebracht als onderdeel van het besluitvormingsproces.

Burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans: "De Osse raad vergadert natuurlijk het liefst in de raadzaal. Maar nu dat niet kan bespreken we alle dossiers digitaal. Voor het belangrijke onderwerp Duurzame Polder willen we dat niet doen, omdat op die manier mogelijk niet iedereen voldoende kan inspreken."

Inwoners kunnen vergaderingen digitaal volgen
Inwoners kunnen niet bij de digitale raadsvergadering aanwezig zijn. De vergadering is wel openbaar. Iedereen kan de vergadering digitaal volgen via www.oss.nl/bestuur.

Insprekers
Inspreken kan wel tijdens de digitale raadsvergadering. Wilt u inspreken? Neem dan voor de vergadering contact op met de Raadsgriffie, raadsgriffie@oss.nl of bel 14 0412. U kunt de aanvraag doen tot 12 uur diezelfde dag.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties