Gemeente Oss start digitale dienstverlening Mijn Inkomen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS - De gemeente Oss breidt de digitale dienstverlening uit met het portaal Mijn Inkomen. Dit is een website voor mensen met een bijstandsuitkering of minimaregeling. Zij kunnen via https://mijninkomen.oss.nl op elk moment van de dag hun persoonlijke financiële gegevens inzien, downloaden, aanvullen en zien of hun uitkering al is overgemaakt.

Snel en overzichtelijk
Volgens Kees van Geffen, wethouder Werk en Inkomen, biedt Mijn Inkomen klanten meer vrijheid: "Met dit portaal komen we tegemoet aan de vraag van veel mensen met een uitkering. Ze kunnen voortaan zelf snel, overzichtelijk, op elk moment van de dag en overal hun persoonlijke zaken nakijken en gegevens aanvullen."

Aanvulling op offline dienstverlening
"De online dienstverlening is een aanvulling op de offline dienstverlening. Iedereen, waarbij er bijvoorbeeld iets in de uitkering verandert, krijgt de uitkeringsspecificatie ook nog per post. Natuurlijk blijven we ook telefonisch bereikbaar als mensen vragen hebben", geeft Kees van Geffen aan.

Goed getest
Mijn Inkomen is de afgelopen weken uitgebreid getest. Ook een testgroep van klanten hielp daaraan mee. Zij waren enthousiast! Iedereen met een uitkering of minimaregeling bij de Gemeente Oss ontving een brief met informatie over Mijn Inkomen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties