Geert Peters Crosscompetitie Oss

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS – De Geert Peters Crosscompetitie gaat weer van start. Een circuit van zes hardloopwedstrijden op onverhard parcours in Oss en omgeving. Deelnemers kunnen kiezen tussen een lange cross van ongeveer 10 kilometer en een korte cross van ongeveer 5 kilometer. Bij elke wedstrijd is er speciaal voor de jongere hardlopers een jeugdcross over diverse kortere afstanden. De eerste wedstrijd in de reeks is de Rusheuvelcross.

De Rusheuvelcross start op 10 oktober om 10 uur met de korte cross van 4.500 meter. De lange cross van 9.000 meter start om 10.05 uur. Om 11 uur start de jeugdcross voor junioren B en C van 3.000 meter en junioren D, 1.500 meter. Om 11.20 uur gaan de pupillen van start, 1.000 meter. Inschrijven kan tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd in het clubhuis van AV Oss ’78 in de Rusheuvelstraat in Oss. Deelname aan de korte en de lange cross kost 5 euro. De jeugdige crossers betalen 3 euro.
De tweede wedstrijd in de Geert Peters Crosscompetitie is de Geffense Plascross op 14 november. De uitslagen, het tussenklassement en alle overige informatie over de Geert Peters Crosscompetitie vind je op www.avoss78.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties