Franse vetkuiven klaar om te rocken op Muze Misse Oss

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Het kan alle kanten op met dit trio, maar één ding staat vast: ze rocken. The Spunyboys brengen komende zomer een stevig potje onvervalste rockabilly naar Muze Misse. De Franse vetkuiven spelen niet alleen fifties klassiekers van artiesten als Carl Perkins, Eddie Cochran, Johnny Burnette, Gene Vincent en Buddy Holly, ze zijn ook beïnvloed door de muziek van teddyboy legendes en Neo Rockabilly zoals Crazy Cavan, The Stray Cats en Matchbox. Het drietal krijgt ook met hun eigen nummers het publiek. in beweging. Dit voorjaar brengen ze een nieuwe plaat uit. Ook die bevat brandstof voor dampende, wilde, energieke optredens vol show en spektakel, waarbij het publiek betrokken wordt.

The Spunyboys hebben inmiddels meer dan duizend optredens gedaan in heel Europa, de Verenigde Staten en ze toerden zelfs door Japan. De volgende stop is Muze Misse. Zondag 4 juli staan ze op het podium tijdens het tweedaagse festival in Oss. The Spunyboys vieren het 15-jarig bestaan van Muze Misse samen met een indrukwekkende rij namen: Di-rect, Danny Vera, My Baby, Maan, Kraak & Smaak, The Pilgrims, Samantha Steenwijk, Tim Akkerman & The Ivy League, Mell & Vintage Future, Camilla Blue en Mick Stender. Deze lijst wordt nog langer.

Ga voor meer informatie naar www.muzemisse.nl en volg het festival op Facebook en Instagram. Weekend- en dagkaarten voor Muze Misse en speciale tickets met korting voor tieners en kids zijn verkrijgbaar op de website, Ticketmaster en in Oss bij Primera Van de Braak en CD Kiosk.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties