Fietstocht van Hernen naar Batenburg en Bergharen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen verzorgt op vrijdag 17 augustus een fietstocht van Hernen naar Batenburg en Bergharen. De fietstocht start op de parkeerplaats van kasteel Hernen. De boswachter neemt de groep via een afwisselend landschap mee naar vogelparadijs ‘de Liendense Waard’ en naar de Batenburgse molen. In het historische stadje Batenburg worden de overblijfselen van kasteel Batenburg bezocht. Over mooie dijken en via rustige wegen gaat de tocht verder via Horssen naar Bergharen. Even de benen strekken en van het zadel af want hier wordt een (korte) wandeling over de rivierduinen gemaakt. Binnendoor gaat de fietstocht weer terug naar kasteel Hernen. Deze fietstocht is een ware belevenis, met bezoek aan meerdere locaties van Geldersch Landschap & Kasteelen. Deelnemers dienen zelf een fiets en ook lunch en drinken voor onderweg mee te nemen. Deze excursie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Start is om 10 uur op de parkeerplaats van kasteel Hernen, aan de Dorpsstraat 40. De tocht duurt circa 6 uur. Afstand is ongeveer 45 kilometer. Deelname kost 9 euro per persoon. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen betalen 4 euro op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen

Meer informatie: Anton van der Velde, 06-16651048, Jan Taat, 06-83086024 of Bert Vos, 06-19717255. (foto: Ciska van der Genugten)

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties