Gratis kaarten voor Billy Bird-park Hemelrijk

Feestelijke 10-daagse bij Coppens Warenhuis

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VOLKEL - Binnenkort vindt men de folder van Coppens Warenhuis in Volkel in de brievenbus. Coppens viert  dagen feest voor alle klanten. Vele mensen weten Coppens te vinden voor carnaval, tuinmeubels of vuurwerk. Dat Coppens nog veel meer te bieden heeft is voor veel klanten een aangename verrassing als ze het warenhuis binnen lopen.

Degenen die deelgenomen hebben aan het spaarsysteem van Coppens kunnen een maand lang extra voordelig aankopen doen en zo profiteren van de gespaarde punten. In de folder zijn tal van aanbiedingen te vinden. Ook krijgen alle klanten een tweede kaartje voor Billy Bird-park Hemelrijk gratis bij aankoop van iedere 50 euro.

Oktober Woonmaand
Oktober is woonmaand, ook bij Coppens Warenhuis. Coppens heeft een uitgebreide collectie meubelen en woonaccessoires. “Vooral op het gebied van wonen is het aanbod de laatste jaren veel veranderd”, vertelt Heidi van den Broek, al 25 jaar enthousiast werkzaam bij Coppens Warenhuis. “Coppens volgt de laatste trends op woongebied. Er worden regelmatig beurzen en leveranciers bezocht voor inkoop. Dat was vroeger heel anders. Als de herfst zijn intrede doet en het wordt vroeger donker, dan gaan mensen nu als vanzelfsprekend de huiskamer gezellig maken. Nieuwe verlichting, een andere kleur kussens of andere woonaccessoires worden in huis gehaald.”

Kerstshow
Iedereen kijkt uit naar kerst. Ook dat is een tijd om het binnen en buitenshuis gezellig te maken. De vernieuwde sfeervolle kerstshow is dit jaar opgebouwd op de eerste etage van het warenhuis. Hier kan men naar hartenlust rondsnuffelen. Een kop koffie drinken is in de koffiehoek op dezelfde etage mogelijk. Deze is bij Coppens even als parkeren nog altijd gratis.

Coppens Warenhuis is zondag 22 en 29 oktober extra open van 12 tot 17 uur.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties