Feest bij Coppens in Volkel

Door De redactie van Arenalokaal.nl

VOLKEL - Bij Warenhuis Coppens in Volkel wordt weer de Coppens-10-daagse gehouden. Dit betekent feest voor iedereen van 17 tot en met 27 oktober. Bij dit jaarlijks terugkerend feest presenteert Coppens online een folder met tal van aanbiedingen van alle afdelingen.

Oktober is woonmaand, met de herfst in aantocht gaan we weer meer naar binnen. Bij Coppens vind je betaalbare meubels en verlichting, PVC- en andere vloeren. Je kunt je huis hier compleet inrichten. Maak het binnen warm, knus en gezellig!
Maar je gaat niet alleen voor binnen het huis naar Coppens, in oktober zijn er ook speciale tuinmeubel- en BBQ sale-acties. Op huishoudelijk gebied heeft Coppens alle bekende merken in huis. Ook op deze afdeling vind je tal van acties en superaanbiedingen. Bekijk de folder online of loop eens binnen in het warenhuis aan de Lagenheuvelstraat 11 in Volkel.

In je achterhoofd ben je misschien al bezig met cadeautjes voor de decembermaand. Speelgoed en de nieuwste woonaccessoires zijn in groten getale aanwezig. Schmink is een leuk cadeautje, maar ook leuk om te (laten) zien. Op 19 en 27 oktober is een schminkster aanwezig om kinderen te schminken. De collectie Grimas-schmink is dit seizoen heel uitgebreid en sluit mooi aan op het aanbod Halloween-kleding en -accessoires. Durf jij het aan om te komen kijken?

Coppens Warenhuis is extra open op de zondagen 20 en 27 oktober, beide dagen van 12 tot 17 uur. Koffie en parkeren zijn gratis.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties