Examenleerlingen kunstvakken TBL Het Hooghuis, houden eindpresentatie

Door Ine Smit-Verbakel van Titus Brandsmalyceum

Op vrijdag 5 april as. zal er een prachtige eindpresentatie te zien zijn van alle kunstvakken. De presentatie vindt plaats in het gebouw van het TBL aan de Molenstraat 30 te Oss. De avond begint om 19.30 uur en zal eindigen rond
22.00 uur. Het thema van de eindpresentatie is “TABOE!”.

Alle leerlingen uit 5 havo en 6 vwo met een of meerdere kunstvakken in hun pakket nemen deel aan deze presentatie. Het gaat dan om de vakken muziek, beeldend en drama. Tijdens deze avond presenteren de leerlingen hun examenwerk. De leerlingen van beeldend exposeren hun gemaakte werk. De leerlingen muziek en drama verzorgen een muziekprogramma en een toneelvoorstelling.
De leerlingen hebben als onderdeel van dit examen ook voor alles achter de schermen moeten zorgen zoals het maken van een aankondigingsposter en het regelen van kleding en rekwisieten. Ook helpen zij moet het opbouwen van alles in De Binnenhof, daarbij ondersteund door de leerlingen van onze Theatertechniekgroep.
Het programma dat is samengesteld door de leerlingen betreft een aaneengesloten programma. Vanwege dat doorlopende programma is er geen inloop gedurende de avond mogelijk. Iedereen is welkom en belangstellenden die willen komen kijken, kunnen zich inschrijven via http://bit.ly/eindexamen-presentatie.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties