Electro World De Smid viert nieuwe look met mooie aanbiedingen en paasactiviteiten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HAREN - De elektronicaformules Euronics en Electro World slaan de handen ineen en gaan gezamenlijk verder als Electro World. De Smid Euronics in Haren wordt hierdoor onderdeel van de grootste elektronica formule van Nederland. Los van een nieuwe naam - Electro World De Smid – en look verandert er voor klanten niets. “De kwaliteiten van De Smid blijven centraal staan”, verzekert bedrijfsleider Ronald Loeffen van Electro World De Smid.

“Door het bundelen van de krachten kunnen we scherper inkopen bij leveranciers en onze klanten beter bedienen. Daarbij hebben we een gevarieerd assortiment, veel kennis en staan onze service en reparatiedienst als een huis. We nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen”, vertelt Ronald. De winkel viert feest vanaf donderdag 18 april. En bij dat feest horen natuurlijk speciale aanbiedingen. “Vanaf die dag hebben we tot tweede paasdag op maandag 22 april zowel bij Electro World De Smid als DE SMID Lifestyle extra aanbiedingen. Dat is niet het enige dat we in petto hebben. Klanten krijgen daarnaast tien procent shoptegoed* bij hun aankoop. Deze kunnen ze direct gebruiken bij een nieuwe aankoop in beide winkels”, zegt Ronald die trots is op De Smid. De speciaalzaak aan de Lietingstraat 23 in Haren is inmiddels al weer anderhalf jaar terug. Ronald blikt terug op een goede periode. “Elke maand groeien we. Door de samenwerking met Electro World willen we onze positie verder versterken en een boost geven.”

Pasen
Naast de aanbiedingen staat er volop belevening op het programma tijdens de paasperiode bij Electro World De Smid en ‘buurman’ DE SMID Lifestyle. Zowel voor de ouders als kinderen, verklapt Ronald met een lach. “Door de winkels verspreid zijn chocolade eieren verstopt. Kinderen kunnen deze op zaterdag 20 april tussen 11 en 12 uur zoeken. Onder de chocolade eieren zijn enkele gouden eieren met een waardebon verstopt, dat maakt de zoektocht eveneens leuk voor de ouders.”

Bovendien verzorgt Electro World De Smid een demonstratie van de volautomatische koffiemachines van Jura op zowel zaterdag 20 als maandag 22 april. Daar houdt het niet op, ook bij DE SMID Lifestyle is er van alles te doen. Zo kun je inspiratie opdoen voor de tuin bij de sfeervolle tuinmeubelshow – de grootste van de regio. “We hebben shop-in-shops van 4 Seasons, Suns en Applebee. Stuk voor stuk merken met mooie collecties. We hebben echt voor ieder wat wils”, vertelt bedrijfsleider Jeroen de Lang van DE SMID Lifestyle. Voor parasols ben je bij DE SMID Lifestyle tevens aan het juiste adres. Van Glatz bijvoorbeeld, gemaakt in Zwitserland. “Voor consumenten en horecabedrijven is dit een product van topkwaliteit." Eveneens kunnen klanten op tweede paasdag een demonstratie krijgen van het barbecuemerk Bastard. “Een kamado grill die geheel vervaardigd is uit industrieel keramiek. Hiermee kan je heerlijk koken, grillen, bakken, barbecueën, pizza bakken, stoven of roken het hele jaar door”, weet Jeroen die klanten ook uitnodigt om kennis te maken met een elektrische fiets. “Op zaterdag 20 april kun je tijdens de Gazelle opstapdag een proefritje maken op een elektrische fiets.” Kortom kom naar Electro World De Smid en DE SMID Lifestyle voor een gezellig paasfeest!

Electro World De Smid en DE SMID Lifestyle zijn ook geopend op Koningsdag, zaterdag 27 april. Kijk voor meer informatie op www.desmidelektro.nl en www.smidlifestyle.nl.

*Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties