Evenement verplaatst naar voorjaar 2021

Eerste editie pontjesdagen alsnog afgelast

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REGIO - De organisatie van de Pontjesdagen heeft besloten de eerste editie niet door te laten gaan in 2020. Het evenement stond oorspronkelijk gepland voor 2 en 3 mei en was vanwege corona al doorgeschoven naar 5 en 6 september. Er wordt nu gekeken naar mogelijkheden in het voorjaar van volgend jaar.

De gemeenten Oss, Heusden, Maasdriel, West Maas en Waal, Zaltbommel, ’s-Hertogenbosch, Wijchen en Altena zijn de initiatiefnemers van de Pontjesdagen: een combinatie van een actieve fiets- en of wandelroute aan weerszijden van zo’n negentig kilometer Maas met een omvangrijk programma en tal van activiteiten. Centraal staan de dertien pontjes inclusief de voet- en fietspontjes in het gebied van Woudrichem tot Wijchen.

Er is besloten dat een evenement als de Pontjesdagen in de vorm zoals het bedoeld is niet door kan gaan binnen de maatregelen die nodig zijn om het virus terug te dringen. “De organisatie wil op geen enkele manier de gezondheid van bezoekers en deelnemers in gevaar brengen, daarom hebben we helaas het besluit moeten nemen om de Pontjesdagen niet door te laten gaan dit jaar”, zegt Wim Hoezen, bestuursondersteuner van stichting Maasmeanders, betrokken bij de organisatie van dit evenement. De organisatie bekijkt nu samen met de gemeenten of het mogelijk is de Pontjesdagen in het eerste weekend van mei door te laten gaan.

Op www.pontjesdagen.nl en www.facebook.com/Pontjesdagen blijf je op de hoogte van ontwikkelingen rond het evenement.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties