Eagle Eye Festival Lithoijen voor jong en oud

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LITHOIJEN - Heb je zin in een leuke dag uit met heerlijke live muziek? Eagle Eye Festival aan de Weisestraat 17 in Lithoijen is het festival voor jong en oud. Met optredens van Henk Wijngaard, House of Rock (90’s act), tributebands van Elvis, Status Quo, Pearl Jam en local hero’s Exploit, Dude, DJ Kwoaie Keien gaan ze er weer een mooi feestje van maken.

Henk Wijngaard.

Nieuw dit jaar is een extra area op Eagle Eye Festival. Onder leiding van PartyLolTentParasol zal in deze ruimte de beleving voorop staan. Laat je verrassen door de bijzondere samenwerking van acteurs en artiesten. Overheerlijke gerechten vind je in de foodcourt en een heerlijke drankje aan de bar. Hier kun je van genieten op een picknickbank in het zonnetje. 's Middags is er voor de jongste rockers van alles te doen. Met medewerking van Dudekids zal J.W. van Kilsdonk (bekend van De Voice Kids) het jeugdige talent gaan voorbereiden op hun eigen optreden.

Een entreekaartje kost 10 euro. Deze zijn te verkrijgen bij de voorverkoopadressen en via www.eefestival.nl. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis binnen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties