Met leerlingen van musicalgroep Titus Brandsmalyceum

Docu-film Niemand stopt de beat gaat in première

Door Ine Smit-Verbakel van Titus Brandsmalyceum

OSS - De première van de docu-film Niemand stopt de beat vindt vrijdag 2 juli plaats in De Rabozaal van theater De Lievekamp te Oss. Aan de film hebben de leerlingen uit de TBL musicalgroep meegewerkt. De film is afgelopen maart opgenomen geweest in het theater.

Niemand stopt de beat is gemaakt doordat vanwege corona de drie voorstellingen van de musical “Hairspray” door de leerlingen van het TBL uiteindelijk niet door konden gaan. Afgelopen maart waren de theaters nog gesloten. De film gaat over hoe het had kunnen zijn als de voorstellingen wel door hadden kunnen gaan. En wat er zich achter de schermen afspeelt bij een dergelijke theaterproductie. Afgewisseld met interviews met een aantal leerlingen uit de cast.
Vanwege corona zijn de opnames verspreid geweest over drie dagen, de dagen waarop de generale repetitie en twee voorstellingen gepland stonden. In kleine groepjes en met inachtneming van de coronaregels zijn er opnames gemaakt. De leerlingen hebben door het maken van de film niet voor niets ongeveer anderhalf jaar lang gerepeteerd. Mede dankzij de hulp van de mensen van De Lievekamp was het mogelijk om in een gesloten theater opnames te mogen maken. Onze leerlingen mogen trots zijn op het eindresultaat en hebben hiermee een mooie, aparte herinnering aan een musical waar ze enthousiast aan begonnen voor corona “roet in het eten gooide”.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties