Op zaterdag 11 december

Dinner Tour Wijchen: bijzondere culinaire beleving vanuit de auto

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

WIJCHEN – Na de zeer succesvolle vorige edities vindt op zaterdag 11 december opnieuw de Dinner Tour Wijchen plaats. De Dinner Tour is een bijzonder culinaire ervaring rond het thema kerst/winter in het mooie Wijchense buitengebied.

Vijf restaurants (Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd in Niftrik, Restaurant Vesta in Nederasselt, Restaurant Sterrebosch in Wijchen, Hill’s American Diner in Bergharen en Restaurant De Leurse Hof in Leur) laten de deelnemers aan de Dinner Tour genieten van vijf culinaire hoogstandjes. “Geheel coronaproof”, benadrukt de organisatie. “Je krijgt het eten namelijk in je auto aangereikt. Een Drive-in op een wel heel spectaculaire manier. Met een stempelkaart en een verrassing voor de kinderen. Het is tenslotte bijna Kerst.”

Tussen 17 en 19.30 uur kun je starten in Niftrik bij Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd. Vervolgens rij je naar de vier andere restaurants. De tour duurt ongeveer twee uur. Kosten bedragen 49 euro per persoon. Kinderen 12,50. Vooraf reserveren is verplicht. Kijk voor het menu, reserveren en overige informatie op https://webshop.hoogeerd.nl/dinner-tour-11-december/. Of bel naar 024-6414032.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties