Di-rect in zomer naar Muze Misse Festival Oss

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - In 2010 was Muze Misse een van de eerste festivalpodia waar Di-rect optrad met Marcel Veenendaal als nieuwe zanger. Zes jaar later is de rockband wederom in Oss te bewonderen. Ook volgend jaar zijn ze weer van de partij. Zaterdag 3 juli zijn de mannen te bewonderen op het hoofdpodium in het Jan Cunenpark.

Begonnen in 1999 met een vliegende start en hits als Just the way I do en Inside my head, was Di-rect al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. De twintig jaar die daarop volgden waren een rollercoaster ride. Met elf albums, diverse top tien-hits, talloze awards en ontelbare live shows in binnen- en buitenland benadrukt de band dit nogmaals. Het succes van hun nieuwste album Wild Hearts bewijst dit weer. 

Muze Misse Festival duurt volgende zomer voor het eerst twee dagen: 3 en 4 juli 2021. Naast Di-rect bestaat de line-up van de eerste festivaldag uit Mell & Vintage Future, The Pilgrims, Camilla Blue en dit rijtje is nog niet compleet. Een dag later staan Danny Vera, My Baby, Maan, Kraak & Smaak, Samantha Steenwijk, Tim Akkerman & The Ivy League en Barrelhouse op het podium.

Tickets
De Early Bird kaartverkoop is begonnen. Wees op tijd en scoor voordelig je festivalkaarten. Weekend- en dagkaarten voor Muze Misse en speciale tickets met korting voor tieners en kids zijn verkrijgbaar via www.muzemisse.nl, Ticketmaster en in Oss bij Primera Van de Braak en CD Kiosk.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties