Derde wedstrijd Geert Peters Crosscompetitie weer bij Geffense Plas

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Op zondag 19 december houdt Atletiekvereniging Oss ’78 de derde van zes crosswedstrijden van de Geert Peters Crosscompetitie 2021-2022. Deze wedstrijd vindt wederom plaats bij de Geffense Plas, maar op een nieuw, uitdagend en verrassend parcours. Naast de korte en lange cross is er voor de jongere crossfanaten een jeugdcross over verschillende afstanden.

Normaliter vindt de derde wedstrijd van de GPCC plaats op Herperduin. Maar omdat er door de coronamaatregelen onzekerheid is over het verkrijgen van een vergunning voor de cross op Herperduin, kiest de organisatie ervoor om ook de derde wedstrijd van de GPCC op het terrein van de Geffense Plas te organiseren. Wel is er voor deze wedstrijd een ander parcours uitgezet dan dat van de eerdere Geffense Plascross.

De korte cross (voor senioren, masters en junioren A) en de lange cross (voor senioren en masters) starten om 10 uur. Om 11 uur start de jeugdcross voor junioren B/C en junioren D. Om 11.20 uur gaan de pupillen van start. Inschrijven voor deze cross kan tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd in restaurant De Geffense Plas aan het Gielekespad 10 in Oss. Deelname aan de korte en de lange cross kost 5 euro. De jeugdige crossers betalen 3 euro.

Op zondag 16 januari is de vierde wedstrijd in de Geert Peters Crosscompetitie 2021-2022 gepland: de Witte Ruysheuvelcross. De uitslagen, het tussenklassement en alle overige informatie over de Geert Peters Crosscompetitie vind je op www.avoss78.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties