De Rooi Pannen in Breda, Tilburg en Eindhoven: zo echt kan leren zijn

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - De Rooi Pannen is een scholengemeenschap met vmbo- en mbo-opleidingen op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen. De school heeft vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda.

"Iedere afdeling heeft een eigen gebouw met eigen personeel, waardoor studenten zich bij ons snel thuis voelen. Respect en aandacht voor elkaar vinden wij erg belangrijk. Ook een juiste beroepshouding en op een goede manier met mensen omgaan is onmisbaar voor een succesvolle carrière. Voor de beroepen waarvoor wij opleiden, is behoefte aan mensen met lef, die initiatief durven nemen en creatief en vernieuwend denken. Wij zorgen ervoor dat onze studenten zich ontwikkelen op deze vlakken."

Meer dan een school
Maar De Rooi Pannen is meer dan een school. Boodschappen doen in het winkelcentrum, een overnachting in een van de hotels, seizoensproducten in de vmbo-winkels of een lunch of diner in een van de restaurants. "Onze studenten ontvangen de gasten graag in de praktijkfaciliteiten van De Rooi Pannen. Daarnaast hechten wij veel waarde aan goede contacten met het bedrijfsleven. Behalve stages bij gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland komen onze leerlingen in contact met het werkveld via onder meer gastlessen en bedrijfsbezoeken."

Ontdek ons online
Benieuwd geworden naar onze opleidingen? Dit jaar maak je online kennis met de mbo- en vmbo-afdelingen. Verken de locaties met studenten en docenten in de De Rooi Pannen-reports, volg een virtuele 360°-schooltour of stel je vragen via WhatsApp. Je ontdekt de mogelijkheden online!

Kom jij ook studeren bij De Rooi Pannen in Breda, Tilburg of Eindhoven?

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties