De Maashorst Onderneemt: business event op 23 oktober in Uden

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST - De investeringen in de natuur van De Maashorst resulteren in ontwikkeling voor ondernemers. Het draait niet meer alleen om natuur. De Maashorst is een merk aan het worden. Gevestigde en startende ondernemers ontplooien initiatieven die linken met De Maashorst. Op 23 oktober houdt andersOmdernemen in Uden het business event De Maashorst Onderneemt. Het event daagt uit tot het nemen van initiatieven, kansen te benutten, om creatief te denken en je netwerk uit te breiden.

Het event helpt om de kansen te zien. Door inspirerende verhalen van de sprekers Jos Burgers (bekend van Eén fan per dag), Alice van den Broek (charmecamping Hartje Groen in Schaijk) en Maarten van Kempen (Teugel Resort Uden) en door interactieve sessies. Dagvoorzitter is Nico Verheijden van het bureau David raakt uit Uden.

Deelnemers krijgen praktische handvatten om de meerwaarde van het merk 'De Maashorst' aan hun ondernemingen te koppelen. Bedrijven kunnen kansen creëren, ook al hebben zij geen directe link met de natuur. Ze kunnen inspelen op trends als groen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Meer informatie en aanmelden
Het event is op dinsdag 23 oktober van 16 tot 21 uur bij Derks Bedrijfswagens in Uden. Kijk voor meer info en aanmelden op www.andersomdernemen.nl. Deelname is gratis.


AndersOmdernemen is een initiatief van ElkeDagBij uit Uden. Met vier ondernemers uit de regio Maashorst, Derks Bedrijfswagens (Uden), Catering & Keurslagerij Van Kraaij (Schaijk), Toonen Partyverhuur (Schaijk) en i4C Company (Schaijk), en de Stichting De Maashorst in Uitvoering organiseren zij dit evenement.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties