De Leijgraaf organiseert:
Eat & Greet Experience in business

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS - Meedoen aan avontuurlijke challenges, genieten van heerlijke hapjes en goed geïnformeerd worden over studeren én werken in food en business. Tijdens de Open avond op 25 maart van De Leijgraaf organiseren mbo-studenten van verschillende opleidingen de Eat & Greet Experience in business.

Inspireren en informeren
Het evenement is georganiseerd om te inspireren en te informeren. Naast avontuurlijke challenges en smakelijke hapjes die worden gepresenteerd, is er de mogelijkheid tot oriëntatie voor een vervolgopleiding in business en food. Studenten en docenten staan klaar om te vertellen over de opleidingen, maar vooral ook om te inspireren en te enthousiasmeren voor de speciale opleidings-combinatie die food en business voor deze regio is.

De opleidingen die betrokken zijn bij de organisatie zijn allemaal relevant voor het slagen van de Eat & Greet Experience. De opleidingen die deelnemen zijn: Foodspecialist en Food professional. Retail, Marketing & Communicatie, Financieel management, Office management en Geüniformeerde beroepen. Meer informatie over de opleidingen is te vinden op www.leijgraaf.nl

Algemene informatie
De Eat & Greet Experience in business is op Woensdag 25 maart van 17 tot 20 uur Adres: Euterpelaan 100, Oss.


 

Over De Leijgraaf
De Leijgraaf biedt onderwijs in de breedste zin van het woord: van middelbaar beroepsonderwijs tot en met bedrijfsopleidingen, Vavo, volwassenenonderwijs en inburgeringscursussen. Dat doet De Leijgraaf vanuit drie regiocolleges: Oss, Meierijstad en Cuijk.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties